dinsdag 30 juli 2019

Mensen met goede intenties kunnen veel schade aanbrengen




30 juli 2019





“ik ben het niet met je eens”.
waarom niet?
“omdat jij dom bent”.
Wauw, goed beargumenteerd.

Naarmate de mens meer rijkdom ziet in geld, is de geestelijke rijkdom met sprongen achteruit gegaan, zomaar een observatie.
Daaruit volgen dan bovenstaand type argumenten.
Er zijn aardig wat mensen die je van alles kunt wijsmaken behalve dan dat voortschrijdend inzicht tot wijsheid leidt.
Dit type mens houdt hardnekkig vast aan hetgeen dat (bewezen) onwaar is en men blijft zichzelf inprenten dat men in het eigen gelijk staat.
In diverse discussies wordt deze 2-deling in de maatschappij heel duidelijk gemaakt.
In een paar van deze discussies regeert de angst maar de angstigen ontkennen dat zij hun beslissing nemen op basis van die emotie.
Dan zijn er de discussies waarin haat ontkent wordt terwijl de haat ervan afstraalt. Hierdoor ontstaat dan weer haat in tegenovergestelde richting.

Op welke manier willen mensen elkaar beïnvloeden?
En hebben echt alle mensen het beste met elkaar voor?

Ik kijk onze wereld in en zie hoe velen zich misdragen, zowel in rl als vl.
Er is een nieuwe trend in criminaliteit, eigenlijk 2 nieuwe trends; steekpartijen en voor de trein duwen.
Als we gelijk aannemen dat deze misdaden worden gepleegd door niet inheemse bevolking van Europa, dan is er een groep mensen die gelijk begint te roepen dat men racistisch is. En kleur benoemen is alleen maar toegestaan als het een blanke betreft.
Hoe kan het racistisch zijn als het daadwerkelijk feitelijk elke keer weer bewezen een juiste vaststelling van de feiten is?
Feiten komen deze mensen niet uit in dit geval. Zij moeten gewoon strijden tegen racisme zonder daadwerkelijk de verbanden te leggen met toen en nu.
Misschien waren ze er toen nog niet bij.
Misschien varen zij op een gebrekkige kennis van toen.
Feit is dat Europeanen zelden mensen voor de trein geduwd hebben of zullen duwen. Hoewel dat natuurlijk in de toekomst nog kan veranderen wanneer de invloed van de cultuurverrijkende import Europeanen, met een niet nader te specificeren ideologie, voet aan de grond krijgt.

Begrijp me goed, ik besef me dat veel import Europeanen hier naartoe gekomen zijn met alle goede intenties en met goed fatsoen. Wat mij tegenstaat is dat binnen de kringen van deze nieuwe Europeanen er zo weinig tegendruk gegeven wordt aan dit soort praktijken. Wellicht zijn deze mensen iets te goed geintergreerd in ons land.
Nederlanders, dat inheemse volk, strijd met woorden op het internet om hun ongenoegen duidelijk te maken. Degenen die met goede argumenten komen, rationeel en op feiten gebaseerd, worden nauwelijks gehoord, laat staan dat men de argumenten in overweging neemt.
Wie in z'n profiel heeft staan voor de PVV of de FvD te zijn, is per definitie bij een deel van de mensen, als racist afgedaan. Te koop lopen met je politieke voorkeur stuit gelijk op de SJW's en hun afkeer van wat zij denken dat racisme is. Maar over voor de treinduwers en messentrekkers mag je geen vooroordeel hebben ondanks dat steeds opnieuw duidelijk wordt dat het om een niet inheemse Europeaan gaat. Dat recht vooroordelen te hebben behouden SJW's voor zichzelf.

Vroeger stemde ik meer richting links. Nu pieker ik er niet meer over.
Ik stem rechts. En wel voor sociaal rechts.
Toch blijf ik nog steeds een zwevende kiezer.
Voorheen stemde ik nooit op de groote partijen. Daarin ben ik altijd dwars geweest. Ik zie al jaren dat politici voor de verkiezingen de bevolking naar de mond praat en na de verkiezingen voor het bedrijfsleven werken, niet voor de bevolking.
In de jaren '60 vond de bevolking Nederland wel vol genoeg.
De bevolkingsgroei kwam tot een natuurlijke stop.
Dit was natuurlijk een doorn in het oog van de winstbeluste bedrijven.
Gastarbeiders werden binnen gehaald en bleken na een jaar of 10 permanente verblijfsstatus te krijgen. Leugen op leugen heeft de overheid de bevolking vertelt en inmiddels is de bevolking zwaar gedemotiveerd om in actie te komen.
Dat heeft dan te maken met de manieren waarop de overheid demonstraties uiteengeslagen heeft in het verleden.
Natuurlijk waren de ongewapende demonstranten begonnen, die beginnen namelijk altijd volgens de overheid en de media. Het is ook heel logisch voor een ongewapende demonstrant die tegenover bewapende politie en ME staat om te beginnen met geweld plegen.

Leugen op leugen. De kranten en journaals worden ermee gevuld.
Het is een dagtaak om de waarheid te achterhalen.
Doofpot affaire na doofpotaffaire.
Diefstal door overheden, denk even aan de pensioenen die nu naar Brussel gaan en denk ook even aan hoe de WAO-ers en andere uitkeringsgerechtigden minder, minder, minder te besteden kregen.
Om maar te zwijgen over de vele schandalen die de VVD achtervolgen.
Haal ik de berichten van verkiezingsfraude in 2017 ook nog maar even aan. De regionale kranten stonden er vol mee. En in het journaal verkondigde men doodleuk dat het geen invloed op de uitslag zou hebben. Wat natuurlijk lariekoek is. Hoe lang is verkiezingsfraude al aan de gang?

Veel Nederlanders kun je van alles wijsmaken zonder dat zij een kritische gedachten laten gaan over wat hen verteld wordt.
Zo kun je hen wijsmaken dat verkiezingsfraude geen invloed op de uitslag heeft.
Zij vragen zich niet af waarom men aan verkiezingsfraude doet.
Deze mensen roepen dan dat men “zelf gekozen heeft voor de VVD”. Wat dus lariekoek is aangezien verkiezingsfraude de reden is dat de VVD inmiddels 3 termijnen alle Nederlandse normen en waarden aan het afbreken is.
Ook kun je hen wijsmaken dat Geert Wilders een slechte man is en alle islamieten het land wil uitzetten omdat hij een vraag stelde waarmee hij een heel betoog afrondde.
Wie zijn betoog heeft beluisterd weet de nuances die hij erin aangebracht heeft. Tenzij de nuances aan het begrip voorbij gaan natuurlijk.
Want die mensen heb je ook. Dat zijn dan van die figuren die alles doortrekken tot in het uiterste.
En die zitten aan beide kanten van het politieke spectrum.

Links gooit alles op racisme e/o discriminatie. Zij denken dat er een verschil te maken valt in positieve discriminatie en discriminatie.
Discriminatie is discriminatie welke kleur, geslacht etc. er ook gediscrimineerd wordt vanuit welke kleur, geslacht etc er gediscrimineerd wordt.
En zo ook geldt dit voor racisme.
En ik begrijp dat het lastig is een holistisch plaatje te vormen. Zeker als de gemoederen hoog oplopen en je eigenlijk niet zo heel verstandig redenerend bent.
Wie enkel eenzijdig de argumenten beluisterd, zal zich nooit een goed beeld kunnen vormen van wat er feitelijk in de wereld om hen heen speelt. En zo zitten helaas veel, heel veel mensen in elkaar. Aan beide zijden van het politieke spectrum.

Zo valt mij bij rechts op dat de hele islam en allen die het belijden door een onbepaald aantal veroordeeld worden en liefst moeten “oprotten” naar hun “eigen” land.
Dit is net zo onredelijk als iedere inheemse Nederlander crimineel noemen omdat er onder de Nederlanders criminelen rondlopen.
Op dit moment is er veel discussie over het burkaverbod dat door de PVV tot stand gekomen is. Mijn dank is groot dat de 2de en 1ste kamer deze wet bekrachtigd hebben. De levens die hierdoor mogelijk gered worden zal nooit bewezen worden maar men kan zich een beeld vormen doordat in andere landen burka dragende personen met een pak dynamiet eronder veel mensen vermoord hebben.
In Nederland wordt ook veel waarde gehecht aan het kunnen aflezen van mimiek. En de lichaamstaal willen wij ook graag kunnen waarnemen. “Wij” in deze zijn alle mensen die op 't internet deze gedachtegang geuit hebben.
Tevens is de burka geen verrijking voor de Nederlandse cultuur. In tegendeel, het is een verarming van de Nederlandse cultuur.

Ik vraag me dan ook af of men wel eens verder kijkt dan de deugneus lang is.
Kijk eens een paar video's die weggefilterd worden op social media.
Van die filmpjes waarin vrouwen, in landen waar bedekking een plicht is, mishandeld worden op niet mis te verstane wijze. Deze filmpjes laten heel duidelijk zien dat het overgrote deel van de vrouwen in de wereld die binnen de islam geboren zijn, niet de keuze hebben om deze kledij te dragen maar de plicht hen opgelegd wordt door mannen die hun zelfbeheersing nog niet tot ontwikkeling gebracht hebben.
Gelukkig zijn er binnen de islam velen die voor verlichting pleiten. Zij vinden dat de hoogste tijd. Zij strijden, net als Ayaan Hirshi Ali, voor vrouwenrechten binnen de islam. Door vrouwen als Ayaan werd ons voor 't eerst duidelijk onder welke sociale druk veel vrouwen binnen de islam staan.

Uitgeprocedeerde asielzoekers zet je uit. Die stuur je terug naar het land van herkomst.
Criminele migranten zet je uit, die stuur je terug naar het land van herkomst.
Wat te doen met moskeeën waar men “haat” predikt? Je kunt ze sluiten maar dan verdwijnen ze uit het zicht. Je kunt de imam het land uitzetten, heeft toch een dubbel paspoort, en kijken of de nieuwe imam zich wel kan houden aan de vredelievende kant van de islam. En als blijkt dat men opnieuw “haat” predikt, dan kun je overgaan tot onorthodoxe maatregelen en alle leden van die moskee het land uitzetten inclusief de nieuwe imam, aangezien ze toch allemaal een dubbel paspoort hebben.
Ons is cultuurverrijking beloofd, niet cultuurverarming.
Welke signalen geeft de Nederlandse overheid af door niet kordaat te handelen op de verschillende schadelijke praktijken binnen de islam?
Een kind dat je betrapt met z'n vingers in de snoeppot beloon je ook niet. Die krijgt de eerste keer een standje. De tweede keer “een tik op de vingers” en de derde keer straf.
Gezien het feit dat de meeste islamieten van welke generatie ook 2 paspoorten voeren, mag een mens zich afvragen bij welk land de loyaliteit van islamieten ligt.
Nu kunnen we daarnaar vragen maar feitelijk zullen we het pas weten wanneer de nood aan de man komt en, men laat zien waar de loyaliteit ligt.

In Nederland hebben wij vrijheid van Godsdienst welke vrij belijdt mag worden binnen de regels van de gehele wetgeving. Binnen de wetgeving is opgenomen dat men niet dwingen mag. Toch is er een deel van de islamitische bevolking die graag afdwingt wat hen niet uit vrije wil/keus gegeven wordt.
Ook schroomt dat deel van de islamitische bevolking niet om criminele handelingen te verrichten.
Ik zou graag aan onze Koning willen vragen hoe en waarmee deze mensen de Nederlandse cultuur verrijken. Ook zou ik graag vernemen van onze Koning hoe de Nederlandse bevolking in zijn hart gedragen wordt.
Daarnaast zou ik de Koning willen meegeven dat zijn nageslacht door het huidige politieke beleid in gevaar gebracht wordt. Onschendbaarheid duurt maar zolang de verdedigingslinies standhouden Koning Willem. En elke verdediginglinie is te doorbreken.
Wie even nadenkt weet dat de verdedigingslinie van 't koningshuis sinds kort doorbroken is.

Ik houd mijn hart vast voor de toekomst van 't nageslacht van mijn medemens.


Peace, love and Understanding.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

  17 oktober 2022 Nou het is me het jaartje wel in huize Neutraal.  Zo heb je 3 gezonde katten en een minder gezond kattenvrouwtje. En...