maandag 29 juli 2019

Een stap terug doen om vooruit te kunnen



29 juli 2019



Ik weet van niets alles, maar van veel wel iets.

Kritisch lezen/luisteren, niets geloven en alles ter kennisneming.
En dus heb ik elke dag wel huiswerk.
Klimaat, (internationale) politiek en vele andere onderwerpen waarin ik me verdiep. Niet zozeer om de technieken. Mijn interesse ligt in de ontwikkeling der mensheid.
Individuele ontwikkeling voornamelijk, persoonlijke ontwikkeling dus.
Jaren geleden ontdekte ik al dat iedereen geleid wordt naar een irrealistisch zelfbeeld.
Inmiddels ben ik erachter dat velen dat ontdekten en dat “social engineering” noemen.
Geloven dat je bent wie je bent of te weten komen waaruit je tot dusver opgebouwd bent en controleren of de persoonlijkheidsvorming naar eigen wens en eigen intrinsieke waarden gegaan is, zijn 2 verschillende bewustzijnsstaten.
Die laatste staat gun ik iedereen.
Niet iedereen gunt deze staat aan zichzelf of anderen.

2-deling in de maatschappij.
Links vs. rechts.
En rechts kan niet fouter zijn dan fout volgens links.
Velen die rechts aanhangen hebben hierop een houding “je komt er vanzelf wel achter”.
Ik zou mezelf rechts socialistisch willen noemen, denk ik.
Nederland was een land die de mensen, ook die hun kansen niet weten te benutten, onder de vleugels had. Nu, in steeds grotere getalen, worden deze mensen financieel met de rug tegen de muur gezet.
En het is makkelijk te denken; moeten ze maar gaan werken.
Maar zoals gezegd; mensen die hun kansen niet weten te benutten hebben vast en zeker jaren lang gepoogd om werk te vinden en te behouden.
In onze maatschappij is gewoon niet voor iedereen werk en niet ieder mens is als werknemer gewenst. En dat hoeft niet aan het gedrag van de werknemer te liggen. Dat kan net zo goed aan de mentaliteit van de werkgever liggen, of de collegae, of een combinatie zijn.
Het betekent ook niet dat de werkzoekende niet capabel/vaardig is.
Zo vaak heb ik opmerkingen voorbij zien komen dat mensen die geen werk hebben dat zelf in de hand hebben. En dat is ronduit kortzichtig. Ik zou het bijna dom denken noemen. Maar het is voornamelijk kortzichtig.

Zo ook is het migratie beleid kortzichtig alsmede het klimaatbeleid.
Over het klimaat weten wetenschappers veel te weinig om daadwerkelijk te kunnen zeggen “dit of dat is de oorzaak van klimaatverandering”. Wat ze wel weten is dat CO2 volgt op temperatuurstijging met een vertraging van een paar honderd jaar. CO2 is dus niet oorzaak maar een gevolg. Ik blijf het maar herhalen. Met dit in gedachten kun je snel tot de conclusie komen dat het CO2-nul beleid de opwarming niet gaat remmen.
Gisteren kwam ik in een draadje #klimaatadaptatie tegen. Beleid ontwikkelen dat leidt tot #klimaatadaptatie is een veel verstandiger plan dan waarmee de politiek nu bezig is. Buiten het feit dat alle kosten op de bevolking worden verhaald, worden bedrijven met deze zwendel rijk over uw en mijn rug. Teven richt het weer grote schade aan aan de rest van de natuur. CO2 is leven brengen. Windmolens zijn leven nemend. Het klimaatbeleid is een #klimaatzwendel.
Wetenschappers weten dit.
De reden waarom ze eraan meedoen zou u hen moeten vragen. Ik kan alleen maar speculeren over hun motieven daarvoor. Natuurlijk kan ik een paar aannemelijke redenen opsommen en dat zou betekenen dat ik het slechtste in de mens beschrijf.
Nu bestaan slechte mensen gewoon. Ze bestaan omdat er mensen zijn die slecht handelen, in eigen belang handelen zonder enige consideratie voor hun medemens. Dat noem ik slechte mensen. Dat even voor de duidelijkheid.
En of dat doelbewust/moedwillig is of een fout in de persoonlijkheidsopbouw, dat laat ik in het midden en ik laat het oordeel daarover aan de toekomstige generaties.
Er bestaan wel meer zwendels die binnen de wereldtop worden bekonkeld en ten uitvoer gebracht worden.
Ik vind het jammer dat ik niet meer kan zien dat de mens van nature goedhartig is. Zou ik blijven vasthouden aan dat denkbeeld, dan zou ik niets geleerd hebben van mijn eigen levensloop of van wat binnen de maatschappij onder ieders aandacht gebracht wordt.
Dus ervan uitgaande dat niet ieder het beste voorheeft met de rest van de mensheid, bekijk ik de zaken vanuit een ander oogpunt.
Iedereen laat zien met welke waarden hij/zij door het leven gaat.
En iedereen kan inmiddels weten dat doelbewust slecht handelen als “fouten maken” wordt weggezet. Dat is onderdeel van #newspeak.

Wanneer ik kijk naar verstandig klimaatbeleid, dan denk ik aan plannen opstellen om eventueel mensen te kunnen evacueren. Nu heeft NL niet zo'n heel groot territorium tot haar beschikking, dus een ongeremde stroom migranten binnenlaten en de daaropvolgende bevolkingsgroei en dus de concumptie te bevorderen, is dom beleid. Ik wil het niet zachter zeggen dan dit. Het is simpelweg DOM beleid.
Da's dan beleid opgesteld door mensen met een academische achtergrond.
En ik snap best dat er veel mensen zijn die denken “Deze mensen hebben een academische achtergrond, dus die zullen echt wel weten wat zij doen”. Dat zou je inderdaad moeten mogen aannemen ware het niet dat niet alle mensen vanuit integriteit en verantwoordelijkheidsgevoel tot het volk handelen.
Zeker in de top van Nederland blijkt steeds openlijker de minachting waarmee men tot de bevolking staat. En steeds meer bevolkingsleden schuiven daardoor op naar rechts.
Van al die rechtse mensen geloof ik met heel mijn hart dat zij heel veel waarde hechten aan de sociale verbondenheid, ondanks dat velen het gevoel hebben dat deze verloren gegaan is.
Daar in Nederland het woningentekort nooit opgelost is, is het onredelijk om zoveel migranten tot ingezetenen van Nederland te willen maken. Dit zorgt voor verontwaardiging, en in mijn ogen is die verontwaardiging geheel terecht.
Het nageslacht van de Nederlanders willen graag een woning om zelf een gezin te kunnen stichten. Dat wordt hen steeds moeilijker gemaakt. Huurhuizen worden met voorrang aan migranten gegeven en koopwoningen zijn onbetaalbaar gemaakt voor een groot deel van de bevolkiing.
De autochtone jongeren voelen zich gediscrimineerd.
Daarnaast zijn de criminaliteitscijfers een overweging waard. Hierin zijn allochtonen oververtegenwoordigd. Velen hebben 2 paspoorten en als je de gemiddelde rechtse stemmer zou vragen wat te doen met deze criminelen, dan zeggen ze; Paspoort afnemen en naar het land sturen waar de familiewortels liggen. En nee, het boeit niet dat deze mensen zich daar dan ook niet thuis voelen of dat zij 2de, 3de of 4de generatie zijn.
Nederlanders redeneren simpel, die rechts stemmen dan he. Zouden Nederlanders naar een ander land emigreren dan zouden Nederlanders weten dat zij zich in dat andere land moeten aanpassen aan de daar geldende wetten en fatsoensnormen.
En hoeveel islamitische landen zullen emigrerende Nederlanders ontvangen met cadeau's als een inkomen en huisvesting? Dankbaarheid tonen is een mooi gebaar. Het tegendeel is wat we te zien krijgen als we een poosje de berichten van de media volgen.
En eerlijk, je hoeft niet op academisch niveau geschoold te zijn om te beseffen dat vele migranten, 1ste, 2de of 3de generatie, met grote minachting tot de autochtone bevolking staan. Er staan op het internet genoeg video's waarin zij uit eigen mond ons vertellen hoe zij denken over ons Westerlingen.
In mijn gedachten begint steeds meer te spelen dat de opvoedkundige tik maar weer ingesteld moet worden binnen onze maatschappij. Zelfverdediging, da's ook een punt van overwegen waard in deze tijd. Ik heb namelijk de ervaring dat niemand, incl. de politie, voor iemand opkomt. En ja, ik lees wel eens dat er mensen zijn die voor anderen opkomen, maar meestal zijn die mensen niet bij mij in de buurt.
Lees wel; zelfverdediging.

Overbevolking van Nederland, wie z'n verstand gebruikt weet dat Nederland zeker niet dichter bevolkt moet gaan worden.
Ten eerste, en dit punt mis ik in deze discussie, is Nederland 142.500km2. (bij herhaling leert men)
En zoals elke inwoner van Nederland weet is ons land 1 van de kleinste landen op de wereld.
Nu heb ik gezocht naar studies die onderzocht hebben hoeveel monden onze landbouw maximaal kan voeden. En wat denk je? Gevonden? Tuurlijk niet. Daar denken onze academici die het beleid bepalen helemaal niet over na, blijkbaar.
De slimmerds denken nu; Ja hey Linda! Je vergeet dat we veel voedssel importeren vanuit het buitenland.
Dat vergeet Linda dus helemaal niet.
Stel je voor dat de transport stagneert. Ja, je moet wel blijven nadenken he.
Want die mogelijkheid zit erin wanneer de Nederlandse overheid met EU en/of NAVO in een 3de wereldoorlog stapt.
Daarnaast moet je ook bedenken dat door de globale temperatuurstijging, die andere landen wellicht mislukte oogsten gaan hebben. En dan is het wel handig dat in ons land meer regen valt waardoor onze oogsten grotere kans van slagen hebben.
En ja, ik weet dat de msm anders vermeld daarom klik hier.
Als ik kijk naar het aantal km2 landbouwgrond dan is dat 21.100km2. Als ik dat goed heb laten omrekenen.
Hoeveel inwoners kan deze hoeveelheid landbouwgrond voeden?
Het antwoord hierop geeft de indruk dat alles wat daarboven zit feitelijk overpopulatie is en per definitie dus op DOM beleid wijst.
Zoekopdracht: Hoeveel monden kan Nederland met haar eigen landbouwgrond voeden?
Veel opiniestukken maar geen antwoord op deze vraag.
Ok, mijn opinie dan ook maar i.p.v. aan onderzoeken gerelateerd mijn boerenverstand erop loslaten.
In Nederland wordt veel voedsel geproduceerd. Toch zie ik daarvan maar weinig in de groenteschappen liggen. Ons voedsel in de winkels komt voornamelijk uit het buitenland.
Veel hier geteelt voedsel is voor de export.
Dat lijkt me een heel onlogische en surrealiltische werkwijze. Maar hier draait het om economie. Wat mij wederom te kennen geeft dat de Nederlandse bevolking geen prioriteit heeft in zaken of politiek.

Een stap terug doen om vooruit te kunnen.
Onze regering zou er verstandig aan doen, ware het niet dat hun agenda een andere is en zij met volwaardige minachting tot de bevolking staat.
Het zal dan ook de bevolking moeten zijn die van zich laat horen op niet mis te verstane wijze.
Vreedzaam en massaal.
Hoe?
Nou, daar hadden Eendje Kwak en ik op twitter een kort gesprekje over.
Wanneer wij duidelijk ongewapend en ongevaarlijk met z'n allen de straat op gaan, dan is daarvoor 1 manier die gelijk zal duidelijk maken dat eventuele agressie afkomstig is vanuit overheidswege. Men moet wel bereid zijn offers te brengen, dat wel.
Het is dus een gok.
Toestanden als in Frankrijk daarop zitten de meeste Nederlanders niet te wachten. De meesten houden van het vreedzame levendje ondanks de vele woordenwisselingen die we met elkaar hebben.

Disclaimer; Onderstaande afbeelding dient om mijn denkbeeld te ondersteunen en is geenszins als promotie of goedkeuring van slavernij door mij opgevoerd.


Wanneer we met z'n allen de straat opgaan, kunnen we ons aan elkaar verbinden met touw op een wijze waarop onze mogelijkheid onszelf te weren zwaar beperkt wordt. Met opgeheven hoofd en goed onderbouwde argumenten demonstreren tegen de massa migratie en criminaliteit onder allochtone jongeren. 
En het liefst natuurlijk een multiculturele demonstratie.
Om de demonstranten heen een aantal mensen die alles filmen vanuit zoveel mogelijk hoeken. Dit om te voorkomen dat de msm de demonstranten de schuld kan geven van rellen, zoals de msm graag doet.
En laat nu de gewapende ME-ers maar komen om de demonstratie neer te slaan.
Dan weten we ook gelijk dat de landverraders binnen de politiekorpsen de eigen ongewapende bevolking met alle liefde neerslaan voor hun pensioentje. (waarvan de overheid een flink deel afgesnoept heeft) Weet wie je dient. Kies aan welke kant je gaat staan. 
De argumenten staan in mijn stuk eigenlijk allemaal al vermeld.

Woningnood zal zich blijven ontwikkelen. De hoeveelheid huisuitzettingen geven een stijgende lijn aan. Dit betekent dat er huizen vrijkomen voor migranten, want zoals ieder bekend is, gaan deze huizen met voorrang naar migranten.
Om huizen vrij te maken moeten er dus mensen op straat gezet worden. Om dat voor elkaar te krijgen moeten mensen financiëel in het nauw gedreven worden. Vandaar een inkomensgroeistop. Vandaar alle verhogingen van belastingen en andere prijzen.
Het is werkelijk een plan door duivels gesmeed.
Rechts maakt zich niet voor niets zorgen om de toekomst van hun kroost.
En, mijns inziens, maakt rechts zich terecht zorgen om de toekomst van hun kroost.
En ja, ook als de autochtone bevolking in de minderheid raakt of uitgeroeid wordt, dan zal het land nog bestaan, misschien niet de overheid, maar wel de grond waarop we leven. Misschien niet de autochtone Nederlanders, maar wel die mensen die geïmporteerd zijn.
En wanneer ik denk aan de vele stammenoorlogen die het M.O. al sinds heugenis onderling voert en dit koppel aan de vele berichten over kopschoppers en ordeverstoorders, aanranders en verkrachters, dan vraag ik me af waar links met hun verstand zit. Wie natrekt wat de nationaliteit is van deze criminelen komt er steeds opnieuw achter dat het meer regel dan uitzondering is dat het import Nederlanders betreft met een zekere ideologische achtergrond. 
En nee, ik vergeet echt niet dat ook onder de autochtone bevolking criminele Nederlanders zitten. Die zijn daadwerkelijk een Nederlands probleem. De allochtone bevolkingsleden die crimineel zijn is een geimporteerd probleem. En in de jaren '60 waren er al genoeg Nederlanders tegen het beleid om gastarbeiders binnen te halen. In de jaren '70 en '80 waren er al vele Nederlanders die tegen gezinshereniging waren.
De Nederlandse overheid laat structureel zien dat zij geen enkele waarde hecht aan de publieke opinie. Sterker; zij beïnvloeden die opinie al jaren door opiniemakers in te zetten die het meest positieve plaatje onder woorden brengen. Daarnaast wordt de media gebruikt om ervoor te zorgen dat men vooral niet zou kunnen wijzen op de vele nadelen. Manipulatie van de publieke opinie, zo heet het wat men aan het doen is.
Een andere term daarvoor is Social Engineering. (SE)
En mij valt het steeds weer op, en velen die voor rechts kiezen valt het ook op, dat links zich laat leiden door de opiniemakers zonder hun woorden na te trekken op feitelijke realiteit.
Ter kennis aannemen maar vooral natrekken of opinie en realiteit op elkaar aansluit.
Robert van Noorda (twitter) heeft afgelopen weekend de kans gekregen om proefondervindelijk wijzer te worden.
Zelf ben ik jaren geleden al proefondervinderlijk wijs geworden. Zo ontdekte ik dat een multicultureel groepje aangevoerd werd door een noord-afrikaantje van een jaar of 13.
De meeste Nederlanders hebben niet de mogelijkheid, zoals mw. Halsema die wel heeft, om hun kinderen te bevrijden van de negatieve invloed van dergelijke stokertjes.

Laten links en rechts Nederland zich verbinden in saamhorigheid om voor de toekomst van het nageslacht te strijden (met woorden en vreedzame demonstraties).

Peace, love and Understanding.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

  17 oktober 2022 Nou het is me het jaartje wel in huize Neutraal.  Zo heb je 3 gezonde katten en een minder gezond kattenvrouwtje. En...