donderdag 1 augustus 2019

“Islamofobie moet bestreden worden”




1 augustus 2019


Vanmorgen kreeg ik een stuk onder ogen van de Raad van Europa. Ook zo'n orgaan dat geen enkele volksvertegenwoordiging kent, sterker nog; ik durf te beweren dat de meeste mensen in Europa niet eens van het bestaan ervan afweten.


Terwijl ik de aandachtspunten lees gaat het door mijn hoofd “censuur, manipulatie, dwang, misleiding”. En vele kwartjes vallen ineens op z'n plek.
Is er ooit aan het volk gevraagd of zij willen dat hun cultuur verrijkt wordt met de culturele waarden die de islam met zich meebrengt?
Houd me ten goede, ik beoordeel mensen op hun persoonlijke gedrag en niet als groep.
En begrijp ons Nederlanders goed, wij zijn geconfronteerd zonder enig overleg of enige voorlichting over de islam.
De mensen die zich nu inlezen op de islam en de wereld inkijken, zien de vele nadelen die deze “cultuurverrijking” met zich meebrengt.
Onze kranten staan inmiddels bol van de steekpartijen en voor-de-trein-duw gevallen.
Velen van ons hebben de link al gelegd met de zogenaamde “cultuurverrijkers”.
Het is geen vooroordeel als elke keer de bevestiging komt dat de personen die deze handelingen verrichten behoren tot de “cultuurverrijkers”.
Het is een patroon. En een patroon zegt iets over de waarden en normen die deze personen met zich meebrengen.
Ook bij islamieten is een patroon opgevallen waar het justitie in Europese landen betreft.
Zij kunnen zich psychologisch laten testen en dan ervoor zorgen dat zij gediagnostiseerd worden als “verward” of “psychotisch”. Hiermee ervoor zorgend dat zij nauwelijks of geen straf opgelegd krijgen voor hun handelen. Zij zijn de lachende derde en ons nageslacht staat een toekomst om te janken te wachten.
En wat dacht je van al die mensen die in het verleden landen als Iran ontvlucht zijn om hier wel de vrijheid die zij verdienen te kunnen beleven? Denkt de Raad van Europa werkelijk dat deze mensen zitten te wachten op de islamisering van Europa?

1743-1 beschrijft dat radicalisering en terrorisme een gevolg zijn van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims. Nu wil ik niet veel zeggen, maar zijn het niet steeds de zogenaamde jihadisten die terroristische daden plannen e/o plegen? Zijn het niet de moslims die zich schuldig maken aan mensen doodsteken, verkrachten en onder treinen duwen? Wie heeft voor 't laatst een bericht in de krant gezien dat het een inheemse Nederlander betreft die dergelijke daden pleegt?
Nu beweer ik in het geheel niet dat Nederlanders allemaal engeltjes zijn, maar terrorisme is zelden door een inheemse Nederlander gepland en uitgevoerd.
Landgenoten ONTWAAK. Men draait structureel de zaken om, geeft verkeerde voorstelling van zaken en is misleidend bezig. “We” zijn niet bij ons volle verstand als we misleiders blijven volgen.

1743-2 Islamofobie zou het gevolg zijn van een verkeerd begrip van de islam. Ik trek dit sterk in twijfel en alle PVV en FvD stemmers zullen op z'n minst datzelfde doen. Velen hebben zich al ingelezen in de Koran en aanverwante geschriften, juist om erachter te komen welke versen ons onthouden zijn door zowel misleidende islamieten als misleidende politici en academici. Het feit dat wij Nederlanders prima kunnen lezen is het begrip over de islam van mond tot mond gegaan. (lees van tweet tot tweet). Wij, de bevolking, lichten elkaar wel in over wat er gaande is binnen de islam en wij bepalen ook zelf wel hoe we de islam begrijpen. De theorie (koran) en de praktijk naast elkaar gelegd beseffen wij ons dat het een infiltrerende invasie is. En wij willen Nederland nog kunnen herkennen in de toekomst. Ik denk dat in vele andere Europese landen een soortgelijk sentiment rondgaat.
Wie de islam wil praktiseren is gerechtigd dit te doen met dien verstande dat men dat binnen eigen kamers en gelederen houdt en de Nederlandse wetgeving geëerd word zoals men Mohammed of Allah eert. Als dat teveel gevraagd is emigreer dan naar een land waar de wetten overeenkomen met de islamitische voorkeuren. Met name gaat het in deze dan over de salafisten die in Nederland het liefst de scepter overnemen om mee te zwaaien. Ook de AIVD ziet deze tak van de islam als een gevaar voor de staatsveiligheid.

1743-3 Islam zou bij Europa horen. Toen ik geboren werd liep er nauwelijks een islamiet in Nederland rond. Mag het misschien zo zijn dat andere delen van Europa meer islamieten als bevolking heeft van oudsher, de islam hoort niet bij Europa. Hooguit bij een aantal Eurpese landen die na de kruistochten en de ottomaanse bezetting zijn blijven zitten met die bevolkingsgroep.
Daarvoor delen de islamieten in Nederland helemaal niet de Nederlandse culturele wortels. De islamieten die in Nederland leven (waarvan velen zich gelukkig hebben aangepast en zeer gewenst zijn om de bijdragen die zij leveren) komen allemaal uit landen waar de islam de grootste geloofsgemeenschap is. Zij hebben daar hun familiewortels liggen en niet in ons land noch in Duitsland, Frankrijk of Zweden.
Deze leugen is te groot om serieus te nemen.
De islam mag veel hebben bijgedragen in een ver, ver verleden aan verloren gegane beschavingen, de afgelopen millenia is er niets innovatiefs uit hun hoofden, laat staan hun handen gekomen. De vele islamitische stromingen liggen al eeuwen met elkaar overhoop (oorlogen) en geen van allen heeft het respect om de ander de eigen mening te laten. Laat staan dat zij onderling aan vredesbesprekingen doen en een plan uitstippelen om vreedzaam naast elkaar te leven. Dat heeft het Westen, met hun vele Christelijke stromingen, dan wel weer voor elkaar gekregen. Gaan we nu terug naar af?

1743-9 Moslims moeten helemaal geen speciale status hebben. Moslims moeten zich aanpassen naar de normen en waarden van de Nederlandse cultuur alsmede de wet. Een speciale status aan moslims verlenen betekent simpelweg dat alle andere etniciteiten zullen worden gediscrimineerd en dat is feitelijk wat er al jaren aan de gang is.
Zij mogen best hun mening geven, maar dat wil niet zeggen dat zij ook maar iets te eisen hebben. Wij Nederlanders hebben, soms met enige moeite, de gastarbeiders ontvangen en velen hebben geholpen hen te laten integeren in onze maatschappij. Hedendaags worden de Nederlanders beloont met respectloosheid en minachting door een bepaalde groep islamieten, de salafisten. Hierbij is ook gelijk duidelijk waarom niemand binnen de overheid deze mensen aanpakt en op cel zet. Kwaadwillende moslims hebben een vrijbrief om te haten en te moorden.
Dat wekt islamofobie in de hand. Oorzaak en gevolg moet je wel in de juiste volgorde zetten he.

1743-11 Als de islam een religie van vrede is dan is dat omdat islamieten kiezen om alleen de vredelievende versen van de koran in acht te nemen en de haatverspreidende verzen links te laten liggen. Eigenlijk net als de christenen met de bijbelse teksten doen. Met deze mensen hebben Nederlanders dan ook geen problemen. Waar Nederlanders, en andere Europeanen, wel een probleem in zien zijn die islamieten (salafisten) die juist de haatverzen in de koran aanhangen en de sharia als “cultuurverrijkende” waarden aan alle inwoners van ons land willen opdringen.
Mochten zij hun voeten stevig in de Nederlandse klei zetten dan lopen volgende generaties vrouwen allemaal in nikab zonder enige bewegingsvrijheid. Bekijk via video's het straatbeeld maar eens van landen als Saoudi Arabië en Iran. Daar zie je met name mannen op straat en worden “parasols” (sorry voor deze oneerbiedige term) geëscorteerd door (een) man(nen).
Graag zou ik deze vrouwen bevrijden van hun onderdrukking maar AmestyInternational denkt daarover tegenwoordig anders, blijkt deze week uit de berichten.

1743-12 Vele mensen in Nederland maken zich dus zorgen om de “religie van vrede” aangezien er erg veel oorlog gevoerd wordt in die landen waar deze vredelievende religie de toon zet. Vele vrouwen in die landen staan bloot aan onderdrukking en ongelijkheid.
Zo dient een vrouw met het dubbele aantal getuigen te komen in een geschil als de man nodig heeft. Dat lijkt mij het toonbeeld van ongelijkheid. In Nederland kennen wij artikel 1 van de grondwet. Dit gebruik binnen de islam (sharia) is in strijd met het Nederlands grondrecht.
Dit is waardoor de meer rechts georienteerde politieke partijen ontstaan zijn. Zij strijden niet alleen voor de inheemse Nederlandse bevolking voor behoud van de Nederlandse waarden en normen alsmede cultuur. Zij strijden tevens voor de rechten van de islamitische vrouwen. Knoop dit allemaal goed in jullie oren links georienteerde mensen!
Dat is verre van haatzaaien. Dat is strijden voor rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid.
Rechts is gewoon goed bezig.
Hoe meer men deze partijen bestrijdt, hoe meer mensen zullen opschuiven naar rechts. De bevolking zal namelijk steeds meer de vrijheidsbeperkende hand van onze overheid gaan voelen en steeds meer inzicht krijgen in de censuur en stigmatisering van de rechts georienteerde partijen en hun aanhangers. De links georienteerde mens wordt vanzelf proefondervindelijk wijs.

1743-13 De rechtse partijen zijn niet anti-islam, zij willen dat allen gelijke kansen hebben om het geloof te belijden dat men belijden wil. De rechtse partijen waken over onze veiligheid en de veiligheid van islamieten die in vrede hun geloof belijden. Aangezien de vele misstanden op islamitische scholen, wil rechts dat islamitische kinderen naar een Nederlandse school gaan. Dat bevorderd de integratie, en het gevoel tot de Nederlandse bevolking te behoren bij islamitische kinderen.
Alleen al hierom is het onverstandig om islamitische wijken in Nederland toe te staan.
Nederlandse kinderen moeten bv. gewoon een broodje ham kunnen nuttigen zonder dat islamitische kinderen hen vertellen dat ze naar de hel gaan. Nederlandse meisjes zouden het op prijs stellen als zij gewoon de vrijheid hebben om hun eigen kleding te kiezen, zonder voor hoer uitgemaakt te worden e/o onzedelijk betast te worden/verkracht te worden.
De rechtse partijen staan voor gelijkwaardigheid en gelijke kansen voor alle kleuren en alle geslachten, ingebeelde of feitelijke.

1743-14 Als je niet wilt dat islamofobie ontstaat zul je moeten beseffen dat de islam dezelfde status heeft als het christendom zonder 1 enkele uitzondering te maken. Discriminatie is discriminatie. En de islam voortrekken is discriminatie van de rest van de geloofsovertuigingen die in Nederland worden gevoerd.
Wil je islamofobie niet laten ontstaan dan zul je de salafisten de keuze moeten geven zich aan te passen en de vredelievende kant op te zoeken of naar een land te vertrekken waar hun ideologie gevoerd wordt. Zowel islamieten als christenen en atheïsten zitten niet te wachten op de sharia, islamitisch terrorisme of homofobie en vrouwenonderdrukking.
Verdrijf deze tak van de islam naar de landen van herkomst en de islamofobie is opgelost, vermoed ik. Aangezien deze tak door de AIVD als bedreiging wordt gezien, mag men aannemen dat deze tak van de islam zeker niet cultuurverrijkend is doch gezien wordt als gevaar voor de staatsveiligheid.
Wil men daadwerkelijk islamofobie tot staan brengen dan zal men dat bij de bron moeten aanpakken, de salafisten dus.

1743-16 De wet op de gezichtsbedekkende kleding is een feit. Hoewel deze wet nog lang niet vergenoeg gaat, is dit een goed begin. Ongetwijfeld zullen er een aantal gevallen zijn die zich in ongehoorzaamheid aan deze wet toch in de ruimtes zullen begeven die verboden zijn om met gezichtsbedekking te betreden, en ik ben benieuwd of en hoe men deze wet gaat handhaven. Aangezien men niet kan claimen dat men niet op de hoogte van deze wetgeving is, gezien alle ophef die daarover gemaakt is, druist het weigeren gehoor te geven aan deze wet in tegen hetgeen is beschreven in de koran. (heb ik me laten vertellen) En hier een link naar de fatwa van Sheikh Salam al-Oadhad waarin hij aangeeft dat islamieten zich aan de wetgeving in het land moeten houden waarin zij wonen.
En stop met in de slachtofferrol kruipen als je je zin niet krijgt.

1743-20 Mensen worden vatbaar voor islamofobie wanneer er institutionele discriminatie ten voordele van (in dit geval) de islamieten gevoerd wordt.
Nederlanders zijn van oudsher zeer tolerant waar het zelfbeschikkingsrecht en vrijheid van meningsuiting betreft. Snoer mensen de mond, misleidt hen, lieg tegen ze en dan is de grens van tolerantie bereikt. Tolerantie kent namelijk grenzen.
Salafisten doen alle moeite om de grenzen van onze tolerantie op te rekken totdat alle meisjes in een boerka lopen en allen die daaraan niet meewerken straffeloos verkracht worden. Het feit dat politie niet optreedt tegen de zwembadterreur, de messenstekers en voor-de-trein-duwertjes, wegkomen met iets dat voor “straf” moet doorgaan werkt islamofobie in de hand. Dat er mensen zijn die dit geheel doorvoeren naar allen die de islam belijden, is wellicht niet terecht, maar wel heel begrijpelijk.
Tenminste, ik heb daarvoor wel begrip. Zij redeneren namelijk door en nemen de weg van de doomvoorstelling. Die lijn van denken volgend kijk ik naar bv. Iran waar het salafisme de toon zet. Ik kijk naar Saoedi Arabië waar Wahhabisme de toon zet. En de normen en waarden die in die landen gevoerd worden, bv. mensen handen e/o voeten afhakken, homos ophangen, vrouwen stenigen etc, zijn geen aanwinst voor onze cultuur of normen en waarden. Wil men voorkomen dat islamofobie zich verder uitbreid dan zal onze overheid in actie moeten komen om te voorkomen dat straks heel Nederland door islamieten bevolkt wordt en de inheemse bevolking een minderheidsgroepering wordt. Rekening houdende met de vele christenen die in islamitische landen vervolgd worden mag de overheid er wel eens bij gaan stilstaan wat de kwaliteit van leven van hun eigen nageslacht zal worden. Mogen wij hier ook gaan rekenen op de vele oorlogen tussen salafisten en anders gelovigen?

1743-21 In het onderwijs dient men dus de Nederlandse waarden te blijven voeren en de islamieten daarmee goed bekend te maken. In het onderwijs moet, zeker aan de islamitische leerlingen, goed duidelijk gemaakt worden wat de verlichting binnen het christendom tot stand gebracht heeft en hoe welvarend de christelijke gemeenschap hierdoor geworden is. Ook zal hen goed duidelijk gemaakt moeten worden dat misbruik maken van de tolerantie van het Nederlandse volk gevolgen heeft voor hun vrijheden zich in vrijheid te kleden, te gedragen en zich uit te spreken. Zoals gezegd; tolerantie kent grenzen. Universiteiten moeten islamieten dus studies aanbieden die hen meer inzicht geeft in de ontwikkeling van de Nederlandse cultuur. Tevens is het handig als de geschiedenis van de islamitische slavernij goed tot hun bewustzijn gebracht worden zodat zij hun slachtofferrol kunnen laten varen, waarmee oo gelijk de slachtofferrol van types als Sylvana Simmons zich kan verplaatsen van Nederlanders verwijten naar Arabieren en hun eigen voorouders verwijten.

1743-24 Wat dachten jullie ervan om de EU te ontmantelen? En gelijk de VN en de Raad van Europa daarbij. Gezien de valse waarden die deze organisaties aan het verspreiden zijn, is iedere bevolking ter wereld beter af zonder deze misleidende, leugenachtige, manipulerende instituten.

Nederland, en alle andere Europeese landen in Europa, zouden er goed aan doen de democratie drastisch te hervormen.
Stem tot die tijd op partijen als de FvD of PVV


Peace, love and Understanding










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

  17 oktober 2022 Nou het is me het jaartje wel in huize Neutraal.  Zo heb je 3 gezonde katten en een minder gezond kattenvrouwtje. En...