zondag 25 augustus 2019

De islam verdedgigen, is dat nu wel zo verstandig?




10 augustus 2019 – Geredigeerd op 25 augustus 2019


Voordat je begint met lezen, ik begrijp dat velen het negatieve in het leven willen ontlopen, kijk eerst deze video. https://www.youtube.com/watch?v=7KFvYkbE99U
Hierin legt Apotstate Prophet de strategie uit hoe islamieten de religie van vrede verkopen.

De afgelopen tijd heb ik me laten voorlichten over de islam en de waarden die koran met zich meebrengt.
De toekomst stemt me somber door wat ik leerde.
Per definitie ben ik al niet van de regeltjes en wetjes, ik ben voor persoonlijkheidsontwikkeling in alle vrijheid met dien verstande dat je leeft met de gedachte een ander ongeschonden te laten.
Daar biedt de islam geen ruimte voor, zo leerde ik.
Het is een psychische gevangenis waarin mensen van kind af aan worden gezet.
Nu heb ik niets met het in m'n hoofd prenten van alle soera's en hadith's, dus die laat ik over aan Apostate Prophet, David Wood en anderen.

Sinds jaar en dag wordt de Nederlander getrakteerd op de mantra “islam is de religie van vrede”. Deze mantra wordt gevoerd ondanks dat landen als Saoedi Arabië en Islamitische Republiek Iran precies laten zien hoe die vrede eruit ziet voor vrouwen, homo's, christenen en atheïsten. In deze video kun je ontdekken wat het woord islam werkelijk betekent.
En ondanks dat we allemaal weten wat er in deze landen allemaal gaande is aangaande vrouwen en homo's zijn er velen vrouwen en homo's die blijkbaar de link niet leggen met de religie van “vrede”. Minder bekend is het dat christenen de grootste groep vervolgden ter wereld zijn.
Islam is een mindfuck eerste klas. Wel alleen voor de goedgelovige mens. De homo die in een boerka naar de pride gaat bv. Blijkbaar beseffen deze homo's niet dat zij gevaar lopen om in elkaar geslagen, verkracht en gedood te worden.
Of de feministe die niet snapt wat zij aan het verdedigen is. Binnen de religie van “vrede” wordt de vrouw als een broedmachine gezien die ook het huis schoon houdt. Doet zij niet wat de man wil, dan kan ze wachten op een pak slaag. En dat zijn niet de lieve tikjes die mensen elkaar geven tijdens de seks. Mocht ze na een tik nog steeds niet luisteren dan is er de toestemming van Mohammed en Allah om de vrouw verder te “disciplineren”. De verhalen vanuit Iran zijn talrijk. Vrouwen die dusdanig in elkaar geslagen zijn dat zij verschillende botbreuken opgelopen hebben. Vrouwen die worden gedood tijdens zo'n disciplinaire maatregel. Ik vraag me af waar het verstand van de hedendaagse feministes en homo's zit. Klik hier voor één van die verhalen. https://www.youtube.com/watch?v=Ufv0lym6peE

In de koran is opgenomen dat de vrouw zich geheel onderdanig aan de man dient op te stellen en niet mag trouwen buiten eigen islamitische kringen. In de praktijk betekent dit dat zij iemand moet trouwen van de eigen bevolking en meestal is de keuze gemaakt door haar vader en ook nog eens binnen de eigen familie. Deze video is speciaal voor feministes van belang. Mohammed vond vrouwen dom zijn en zij gaan, volgens Mohammed, allemaal naar de hel ongeacht of zij de regels van de islam nauwkeurig opvolgen. Zie in deze video.

Islam is opgebouwt uit de persoonlijke voorkeuren van een zwaar psychisch gestoorde man, zo is mijn indruk inmiddels.
Als baby verloor hij zijn vader. Zijn moeder stuurde hem naar een Bedoeïne vrouw om zorg te krijgen. Deze vrouw bracht hem terug naar zijn moeder met de woorden dat de duivel in hem zit. Zijn moeder overleed kort daarna en hij werd opgenomen in het huishouden van zijn oom. Ik kan de video hierover even niet vinden.

Jung vergeleek Hitler en Mohammed met elkaar. Beiden voerden een ideologie welke intolerantie naar andere rassen voerde, intolerantie naar andere denkwijzen en beiden legden hun wil op aan andere mensen. Beiden wakkerde haat aan en zette aan tot geweld. Terwijl Hitler verslagen moest worden zijn er vandaag de dag islamknuffelaars die met hand en tand het recht om te overheersen verdedigen.
Mohammed maakte het nog iets bonter dan Hitler gedaan heeft. Hoewel ook het “heil hitler” gebaar dwangmatig is, is binnen de islam de dwangmatigheid het 5-voudige.
5 x per dag bidden bijvoorbeeld. Wat een tijdverspilling zouden wij zeggen. Binnen de islam is het een vereiste. Een eis. Er zit geen enkele vrijwilligheid achter het is opgenomen in de koran als plicht. Misschien dat de linkse Nederlanders het zat zijn om leuke dingen te kunnen doen. Maar ga dan alsjeblieft emigreren naar Saoudi Arabië of de Islamitische republiek Iran.
Ook het prijzen van Mohammed is dwangmatig, tot stand gekomen door 1 van zijn zelfverheerlijkende momenten. Bekijk hiervoor deze video
Elke keer dat zijn naam genoemd wordt is het; Prijs zijn heiligheid en goedhartigheid, of iets dergelijks. Een zelfde soort riedeltje steken moslims af wanneer Allah genoemd wordt. En het is een riedeltje. Er zit geen emotionele lading achter. Het is een gecreëerde dwangmatigheid zoals de COPD patiënt bepaalde handelingen of woorden 3x moet herhalen.

Naar mijn mening zal geen mens met gezond verstand zich tot de islam bekeren. Ik zeker niet. Ik ga nog liever dood. Wat de bekeerlingen zich niet beseffen is dat nu zij moslim zijn, zij niet van religie kunnen en mogen wisselen. Islam, er is werkelijk niets vrijwilligs aan. Je kunt niet van gedachten veranderen als je er ooit achter komt dat deze ideologie toch niet bij je past. Eenmaal in is er geen weg uit zonder gevaar voor eigen leven. Ik geef het woord weer aan Apostate Prophet.
De koran wordt verkocht alsof het een heilig schrift is. Zelf heb ik het nu al meerdere keren vergeleken met wat BDSM-ers op geheel vrijwillige basis en in overleg met elkaar overeenkomen. Wanneer BDSM-partners met elkaar een contract aangaan dan is er in eerste plaats sprake van vrijwilligheid en ten tweede maakt men gebruik van een stopwoord. Als derde zijn de betrokken partijen gerechtigd het contract op te zeggen. Het stopwoord ontbreekt binnen de islam. De vrouw die door haar man gedisciplineerd wordt binnen de islam heeft niet het recht te roepen “ROOD' waarna hij stopt met zijn bezigheden. Binnen de BDSM moet de dominant gehoor geven aan dit stopsoord. Doet hij/zij dit niet dan is er sprake van vertrouwensbreuk en kan men zonder represailles te relatie beëindigen. Een relatie verbreken is binnen de islam alleen door mannen toegestaan. De molima heeft dat recht niet. Een moslima kan in elkaar geslagen worden tot de dood erop volgt en Allah en Mohammed zullen de man belonen en prijzen. Zo ook zullen familieleden en vrienden de man prijzen.
Bezint eer ge begint.

En hoe zit het eigenlijk met de jihad? Een poosje geleden, ik weet niet meer welke video, hoorde ik een iman vertellen dat met de jihad bedoeld wordt de innerlijke strijd. Dat klonk mij redelijk en weldenkend in de oren. Ik geloofde hem de imam die deze uitleg gaf. Ik dacht echt dat jihadisten een uitzondering waren binnen de islam. Ik dacht dat zij vergelijkbaar waren met blanke terroristen bv. Uitwassen binnen een gemeenschap. Maar nee. Helaas. De ware betekenis van Jihad laat ik door Apostate Prophet uitleggen.
Vergis je niet in de waarde van de hadith. Die staat gelijk aan de versen in de koran. Wie je iets anders wijs wil maken, weet zelf niet waarover hij/zij praat of is doelbewust misleidend. Het zo duidelijke boek, de koran, moet worden aangevuld met hadiths zodat de gelovige weet wat de verzen in de koran zeggen. Wellicht zijn de hadiths belangrijker dan de koran zelf waar het gedrag en overtuiging betreft.
Inherent aan islam is jodenhaat, haat voor anders gelovigen, haat voor allen die niet tot de islam behoren. En zelfs haat tot hen die tot de islam behoren maar een net andere versie van de koran volgen.

Terug naar de basis van de haat tot anders gelovigen die moslims met de paplepel ingegoten krijgen. En daar stopt het niet bij. Geen andere religie dan de islam is zo intolerant naar andere geloven e/o bevolkingsgroepen. Een enkele religie staat zo rigide in regels en gedragingen als de islam. De blanke christenen die varkensvlees eten zijn fout, haram, onrein. De Apostate Prophet legt het
hier uit. Moslims behandelen hun vrouwen zo'n beetje zoals het Westen varkens houdt.  De boeddisten zijn fout. Hindu is fout. Eigenlijk is iedereen fout behalve de islamiet. De islamiet is het slachtoffer van al deze andersgelovigen. Dat heeft te maken met hoe in de tijd van Mohammed de mensen van andere geloven zijn leer afwezen en hem voor gek verklaarde.
Velen hebben door hun kritiek op Mohammed het leven moeten laten. Vermoord door volgenlingen van Mohammed. Alles wat Mohammed niet aanstond daarop staat de doodstraf.
De joden hebben een speciale plek in de gedachtegang van de islamieten. Het is geconditioneerd en als er meer zelfstandig denkende islamieten zouden zijn, zou het maar zo kunnen zijn dat zij deze religieuze groep verder met rust zullen laten. Helaas is de indoctrinatie erg krachtig door de sociale- en psychologische druk in islamitische kringen alsmede de staatspropaganda. In de 3 delige videoserie van Apostate Prophet legt hij het historische verloop uit. Hier vind je deel 1, hier deel 2 en deel 3 vind je hier.
Feitelijk leven de moslims de haat van Mohammed. Zijn haat, niet hun eigen haat.

Zij leven zijn regels.
Vrouwen zijn een stap minder dan mannen maar weer een stap meer dan slaven.
Tijdens discussies met moslims over hun geloof en de achtergebleven ontwikkeling brengen moslims graag de Westerse slavernij naar voren als meest verfoeilijke daad door de christenen.
Echter, slavernij werd in europa niet gevoerd totdat de elite Afrika ontdekte en men ermee bekend gemaakt werd. In de islamistische wereld, net als in de bijbel, staat beschreven hoe gerechtvaardigd het is om slaven te houden. Gelukkig hebben de west- Europese christenen deze praktijk nooit gevoerd met uitzondering van een paar 100 jaar door de elite in westerse landen. En dan nog werden de slaven niet op Nederlandse bodem gehouden maar in de koloniën.
Islamitische landen hielden sinds het begin der tijden slaven en waren allen veel later met het afschaffen van slavernij dan de Westerse landen. In een discussie met moslims is het handig om deze video bij de hand te hebben.
Dus onthoud; in het Midden Oosten en Afrika is slavernij begonnen en het is door scheepvaarders naar de koloniën gebracht. En enkel door westerlingen in de koloniën toegepast, niet in Nederland. Toen het de Nederlanders bekend werd dat de elite slaven hield in de koloniën opende men de discussie die leidde tot de afschaffing van slavernij.

In de discussies met islamieten zul je steeds dezelfde bezwaren tegenkomen.
1) De kruistochten die de islam uit Europa verdreef. Moslims vertrouwen erop dat Westerlingen de eigen geschiedenis niet kennen alsmede de geschiedenis van de islam niet weten. Het loont om deze video te kijken.  Onthoudt dat de kruistochten een antwoord waren op de invasie van islam tot in West Europa.
2) De bijbel is niet authentiek. Wel, over de vertaling heeft men lopen bakkelijen en daarom heeft de ene bijbel een net iets andere vertaling dan de andere. Dit tast op geen enkele manier de verhaallijnen aan. De bijbel bestaat uit geschriften die over een periode van 2 – 3000 jaar zijn opgetekent. Vele bronnen bevestigen de authenticiteit van de bijbel. Wie meer wil weten over het christendom bekijk dan deze video.
Zij hebben vele live-streams waarin zij uitleg geven aan de verschillende bijbelse verhalen en hoe deze uitgelegd dienen te worden aan de hand van de bronnen. Ook halen zij in een paar video's de bewering van Mohammed onderuit dat Mohammed genoemd zou zijn in de bijbel. Ik kan dit kanaal aanraden enerzijds om meer over het christendom te weten te komen en anderszijds om materiaal te hebben om de beweringen van moslims te weerleggen.
3) De koran is het woord van Allah en kan niet veranderd worden. Ga naar PfanderFilms op YouTube en je komt erachter dat de koran op verschillende plaatsen is veranderd.
4) Aisha was ouder toen Mohammed haar trouwde en ontmaagde. Niet volgens de hadiths waarin opgenomen de verklaring van Aisha zelf. Zie hier
5) De koran bevat wetenschappelijke feiten. Ook dit is niet waar. Volgens Mohammed zakt de zon in een modderpoel en is de maan lichtgevend. Apostate Prophet benoemd 43 wetenschappelijke onjuistheden in de koran in deze video.
6) Een kat zal niet over de koran lopen al houdt je het dier wat lekkers voor. David Wood heeft dit in meerdere video's onderuit gehaald. Dit is er 1 van.

Over de afgelopen 2 – 3 weken heb ik heel veel video's geluisterd/bekeken.
De video's die ik hier aangehaald heb zijn het waard om in een aparte map te stoppen en de hadiths te noteren en als argument aan te voeren in een discussie over islam met moslims.

Peace, love and Understanding (islam)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

  17 oktober 2022 Nou het is me het jaartje wel in huize Neutraal.  Zo heb je 3 gezonde katten en een minder gezond kattenvrouwtje. En...