maandag 5 augustus 2019

In het land van varkens is de slachter koning


6 augustus 2019

video


Leuk he, dat migratiebeleid sinds de jaren '60.
Ons land was nog in de fase van opbouwen na de oorlog.
Men was bezig ervoor te zorgen dat iedereen onderdak zou krijgen.
Men was bezig ervoor de zorgen dat ook zij die niet konden werken, toch inkomen hadden om rond te komen. Men voerde een ziektekostenverzekering in voor een betaalbaar bedrag zodat iedereen verzekerd was van ziekenzorg.
In de jaren '60 en '70 bouwde men aan een welzijnsstaat.
Het zou niet lang duren eer men de boel weer ging afbreken. Amper opgezet om het vervolgens te verkwanselen.

In de jaren '80 rommelde elk nieuw kabinet met de sociale “zekerheden”. De uitkeringen waren meestal 1ste punt op de agenda en dat is nog steeds niet veranderd. Niet om de uitkeringsgerechtigde wat meer financiele ruimte te geven, nee. Steeds opnieuw om de uit te keren bedragen minder, minder, minder te krijgen.
Het privatiseren kwam in de jaren '90. Alle overheidsbedrijven zoals de post, gas/licht/water etc. zouden “goedkoper” kunnen als het door private ondernemers zou worden overgenomen. Inmiddels zijn we met de ziektekosten verzekering van fl. 68,00 naar €130,00. De energiekosten zijn gestegen van fl. 71,00 (€ 32,00) naar €91,00 (fl. 200,00) . Om maar even een paar bedragen te noemen die ik me kan herinneren. Goedkoper werd dus 3x zo duur.
Terugdenkende aan de ziektekostenverzekering voor 1 januari 2006 herinner ik me dat ik toen fl. 68,00 betaalde, omgerekend ca. € 30,00. Nu betalen we fl. 286,00 (€ 130.00) 13 jaar later betalen we dus 4x zoveel aam zorgpremie. Het zou goedkoper kunnen, zo werd ons voorgehouden door de toenmalige regering, maar wat kan wordt steevast niet gedaan.

Nu lees ik vanmorgen een artikel over de enorme stijging dak- en thuislozen. En ik koppel het aan het migratiegeleid dat al sinds de jaren '60 van kracht is maar nu in overdrive lijkt te zijn gegaan.
“Wir schaffen das nicht! “
Terugkijkende bestaat op de sociale woningmarkt al sinds jaar en dag een 8 jarige wachttijd.
Migranten krijgen voorrang op eigen volk. Dat is ook al sinds jaar en dag zo.
Discriminatie van de inheemse bevolking is dus al jaar en dag gaande.
Dat uit zich op nog veel meer gebieden.
Bv. het verplichten van werkgevers om een vastgesteld percentage allochtone werknemers in dienst te hebben.
(ik doe niet mee aan al die domme nieuwe terminologie op dit vlak, dat in de kleuterklassen lijkt te zijn bedacht)
Ook het straatbeeld in diverse plaatsen moest eraan geloven. I.p.v. te intergreren zijn er in verschillende steden en dorpen hele wijken ontstaan waar voornamelijk allochtonen de scepter zwaaien. De autochtoon blijft graag ver van deze wijken, zeker in de avonduren.
Dit is een beleidsfout op gemeenteniveau.

Kunnen we terugdraaien wat men in de afgelopen 20 – 25 jaar heeft verziekt?
Ja, natuurlijk kunnen we dat terugdraaien.
Dat is een kwestie van WIL.
Het is een kwestie van beleid herzien.
Want wat niet naar behoren werkt, dat dient men te herstellen.
Hoe men ook zal beweren dat het niet mogelijk is om het beleid van de slachters terug te draaien, het is niet een kwestie van onmogelijk, het is een kwestie van onwillend.
En zolang wij Nederlanders lijdzaam afwachten totdat de slachters een hart gaan kweken, blijft de status quo gehandhaafd.
En ondertussen knorren we klagend op social media over de politici.
Geven er steeds 1 de schuld omdat die toevallig de titel Minister President draagt en kijken niet verder dan ons varkensneusje lang is.

Er valt nog veel meer te zeggen maar ik dacht; ach laat ik het eens kort houden.


Peace, love and Understanding.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

  17 oktober 2022 Nou het is me het jaartje wel in huize Neutraal.  Zo heb je 3 gezonde katten en een minder gezond kattenvrouwtje. En...