maandag 9 november 2020

Als de verkiezingen in de VS verfilmd zouden worden.

 9 november 2020







In mijn puberteit vond ik de verkiezingen van de VS al een wanvertoning van oppervlakkig vingerwijzen en op de man spelen.
De bal lieten de Amerikaanse politici altijd liggen op de middenstip. Toentertijd ergerde ik me rot aan dat hele circus.
Ik was dan ook blij dat in Nederland de politici de bal schopten en de problemen benoemde. Waarbij het verkiezingsprogramma de insteek was om de kiezer te trekken. Pas later kwam ik erachter dat het verkiezingsprogramma enkel en alleen bedoeld was om stemmen te trekken, niet om tegemoet te komen aan de wensen en noden van de bevolking.

Beide strategieën getuigen van een grote minachting voor de kiesgerechtigden en, als geheel, de bevolking. Maar dat terzijde.

Dit jaar zijn de verkiezingen in de VS helemaal een show. Een horrorshow. Maanden geleden was er al sprake van de mogelijkheid dat de democraten op grote schaal verkiezingsfraude zouden willen plegen door de kiesgerechtigden schriftelijk te laten stemmen in verband met het O zo gevaarlijke killervirus dat niet veel erger lijkt dan een stevige griep (de nawerking buiten beschouwing gelaten).
Vanuit diverse hoeken kwamen geluiden dat met mail in ballots gemakkelijker te frauderen is. Zo is het in de VS heel normaal dat doden hun stem uitbrengen op de kandidaat die door politiek links gewenst is. In voorgaande jaren gebeurde dat op een schaal die lachwekkend was waardoor niemand zich daarover echt druk maakte.
Dit jaar zijn de democraten in de 7de versnelling gegaan met hun verkiezingsfraude. Niet alleen stemmen er doden, er zijn ook “fouten” in de software van de stemmachines gevonden. Dit “fout” in de software werkte heel eenzijdig en gaf de voorkeur aan Joe Biden. Het doet denken aan de CDA-stemming voor de nieuwe fractieleider van die partij. Stemmen op Pieter Omtzigt resulteerde in een “dank u voor uw stem op Hugo de Jonge”. In Michigan zijn ze dan wel zo eerlijk om de stemmen terug te geven aan de kandidaat voor wie de stem feitelijk bedoeld is dat kun je dan weer niet zeggen van de Christelijke CDA- ers.

De democraten hebben hun geregistreerde kiezers ongevraagd per post stembiljetten opgestuurd. Dis is niet de normale gang van zaken. Kiesgerechtigden dienen zelf een aanvraag te doen voor een schriftelijk stembiljet. Als ik het goed begrepen heb worden die aanvragen geregistreerd om zo zoveel mogelijk te voorkomen dat men kan frauderen via schriftelijk stemmen.
Democraten zijn ook heel behulpzaam, voornamelijk naar ouderen. Ze helpen de stembiljetten invullen en doen ze op de post. Ook hier is het gevaar dat de stembiljetten ingevuld worden niet naar wens van de kiesgerechtigde, maar naar wens van de behulpzame democraat. Dergelijke fraude is ook al vastgesteld.

Wat mij zeer verbaasde was dit.
Er zijn verschillende video's rond gegaan waarin te zien is hoe medewerkers van stemlokalen stembiljetten aan het invullen zijn. Daarvoor is een uitleg gegeven die ik niet accepteer. Het is de bedoeling stemmen te tellen en daarvoor heb je geen pen/potloot nodig. Het enig dat je hoeft te doen als teller is het sorteren van de kandidaten, die op een stapel gooien en dan tellen hoeveel biljetten naar de ene of de andere kandidaat gaan. Dat is mijns inziens de enige taak die stemmentellers hebben. Maar ik denk simpel, en ik laat me niet met onzin volgooien.
Dit is de uitleg; De biljetten worden door een machine gehaald en als de biljetten beschadigd zijn dan kan de machine ze niet lezen. Daarom zijn medewerkers bezig de beschadigde biljetten te vervangen.
Als de uitleg werkelijk de gang van zaken is in de VS dan wekt het op zijn minst de schijn van verkiezingsfraude. En ik denk dat je die schijn wilt of zelfs moet voorkomen.
Mijns inziens is het sneller om de beschadigde biljetten met de hand te tellen dan ze over te schrijven op een onbeschadigd formulier. Dat is dan ook waarom ik de uitleg niet accepteer.

In alle staten die de ene of de andere kant op kunnen gaan is er dispuut over de telling. De democraten hebben het nodig dat Biden daadwerkelijk president elect genoemd kan worden. De media is zeer voorbarig om Biden uit te roepen als president elect. De strijd begon pas toen de stemlokalen gesloten werden. De strijd om de grootschalige verkiezingsfraude boven water te krijgen. De strijd om een eerlijke einduitslag. De republikeinen lopen het ene rechtsgebouw in en het andere uit. Dat gaat ook al jaren zo in de VS. Blijkbaar is er altijd wel dispuut over de verkiezingsuitslag, maar dit jaar is sprake van verkiezingsfraude op grote schaal en op elke mogelijke manier die men heeft kunnen verzinnen en ten uitvoer heeft kunnen brengen.
Deze grootschalige verkiezingsfraude lag in de lijn der verwachtingen.
InfoWars heeft een gesprek gehad met iemand die nauw betrokken is geweest om deze verkiezingsfraude bloot te kunnen leggen. Als het klopt wat in dit interview gezegd wordt dan is er een watermerk aangebracht op de officiële stembiljetten. De democraten waren hiervan niet op de hoogte gesteld.
Ik denk dat we erop kunnen rekenen dat op grote schaal controles van de stembiljetten en hertelling gedaan zullen worden.
En grote kans dat de democraten dan nog 4 jaar bezig zijn met strafbare feiten verzinnen die ze op President Trumps schouder denken te kunnen laden.

Ik kan haast niet wachten totdat iemand bedenkt dat het verfilmen van deze verkiezingsstrijd wel eens goede entertainment zal kunnen blijken. Je kunt er alle kanten mee op. Je kunt er een komedie van maken, een horrorshow, een thriller en zelfs een drama. Of wellicht alle bovengenoemde genres.
Zelf bekijk ik deze verkiezingen met gemixte gevoelens.
Soms met humor. Soms met afschuw. En andere keren weer met stomme verbazing.
En dan vooral hoe de media Biden heeft uitgeroepen tot president elect. Hoe voorbarig!!!
En ook heel partijdig.
De media, allang niet meer onafhankelijk te noemen, laat precies zien waarom er zo weinig vertrouwen is in hun lezing van de nieuwtjes. Het is werkelijk een propagandamachine waarvan Hitler en Göring alleen maar konden dromen.
Zo ook geldt ditzelfde voor big tech. Twitter, Facebook, YouTube, Google en vele andere giganten die zich in de positie bevinden te censureren wat hen niet bevalt. Zo is het geen probleem om 4 jaar lang de valse beschuldiging van Russian collusion en machtsmisbruik (welke tot een poging tot empeachment leidde) te laten gaan ondanks dat dit helemaal niet bewezen was of zou worden. Donald Trump werd door de Senaat vrijgesproken van machtsmisbruik.
Wie deze valse beschuldigen aan het adres van Trump uit, zal dat onder het mom van “free speech” prima kunnen doen. Donald Trump de grond intrappen valt daaronder. Wanneer je aangeeft dat Biden een crimineel is en daar een link bij plaatst met de feiten, loop je de kans dat big tech je account opschort. Zo ook geldt dit voor Kamala Harris die tijdens haar carrière als AG (Attorney General) bewijzen achterhield waardoor voornamelijk Afro-Amerikaanse verdachten onschuldig achter de tralies verdwenen.
Dergelijke beschuldigingen die ondersteund worden door bewijzen vallen niet onder Free Speech volgens big tech dat valt volgens hen onder misinformatie.
Ook over Biden en Harris' leven valt een reeks goede films te maken als je het mij vraagt. Zij komen dan alleen wat minder rechtschapen uit de verf dan dat Donald Trump doet.
Toegegeven dat de man geen heilige is, echter corrupt en vals is Donald Trump niet.
Bij regelmaat worden zijn woorden uit verband getrokken en men zoekt naar de meest negatieve interpretatie van zijn gedachtegangen en gedrag. Ik vind het werkelijk ongehoord.
Nu ben ik ook niet per se voor “het beste in mensen zien”.
Want mensen zijn per definitie gebrekkig ontwikkelt door alle indoctrinatie, propaganda en conditionering.
De één is alleen meer gebrekkig ontwikkelt dan de ander.
Waar Donald Trump vaak wat onhandig is of gewoonweg doelbewust gemisinterpreteerd wordt, daar is Joe Biden daadwerkelijk corrupt en misleidend (en ik ben hier mild in m'n bewoordingen).
Over dat achterbakse kreng van een Harris ga ik het verder niet eens hebben.

Steeds meer wordt duidelijk dat links in ons land en de democraten in de VS niets op hebben met waarheidsgetrouw en integriteit. Laat staan dat feitelijke informatie verstrekken een keuze is die zij zullen maken. De enige opinie die geldt is de opinie die zij aandragen. Wie zich daaraan niet conformeert is per definitie doelwit van lastercampagnes en uitsluiting. Hoe inclusief!
Waar is de tijd gebleven dat we ratio en goed fatsoen in onze meningsvorming meenamen?
Waar is de tijd gebleven dat we in gezamenlijk overleg naar elkaar toe bewogen en zo tot een mening of beslissing kwamen die zo min mogelijk schade zou kunnen berokkenen dan wel een zo voordelig mogelijke uitkomst zou kunnen bieden?
Ah mijn fout, die tijden zijn nooit geweest. Ook dat was propaganda.
Woorden als waarheidsgetrouw en integer zijn alleen mooi wanneer deze door daden opgevolgd worden.
Hoeveel politici hebben we daarop kunnen betrappen?
Volgens mij voldoet Donald Trump meer aan deze woorden dan welke andere politicus dan ook. Zijn lijst met ingevulde verkiezingsbeloften is lang. Ja, hij heeft er nog een aantal te gaan.

Ik ben benieuwd of hij de komende 4 jaar de rest van zijn verkiezingsbeloften zal kunnen waarmaken.

Nabericht:

Dit is de officiële status van de verkiezingsuitslag via @Lagonda_Blogger;








Peace, love and Understanding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

  17 oktober 2022 Nou het is me het jaartje wel in huize Neutraal.  Zo heb je 3 gezonde katten en een minder gezond kattenvrouwtje. En...